Elektromos biciklikkel próbálkozik Európában az Uber

közlekedés
2018 június 06., 10:34
comments 59

A taxik után itt az Uber új projektje, amivel reményeik szerint nem tiltják ki őket. Jump néven biciklimegosztó szolgáltatásba kezdtek. Amerikában két városban már beindult, Európában Németországban próbálkoznak először, valamikor a nyár végén indítják be a szolgáltatást, aztán több országban is terjeszkednének. Erős konkurenciára számíthatnak.

photo_camera Fotó: Sina Schuldt/dpa Picture-Alliance/AFP

A bicikliket egy mobil appon keresztül lehet majd bérelni, dokkolók nem lesznek hozzá, bárhol ott lehet majd hagyni. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.