Elektromos biciklikkel próbálkozik Európában az Uber

A taxik után itt az Uber új projektje, amivel reményeik szerint nem tiltják ki őket. Jump néven biciklimegosztó szolgáltatásba kezdtek. Amerikában két városban már beindult, Európában Németországban próbálkoznak először, valamikor a nyár végén indítják be a szolgáltatást, aztán több országban is terjeszkednének. Erős konkurenciára számíthatnak. 

Fotó: Sina Schuldt/dpa Picture-Alliance/AFP

A bicikliket egy mobil appon keresztül lehet majd bérelni, dokkolók nem lesznek hozzá, bárhol ott lehet majd hagyni. (Reuters)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.