Az óvodában nyomták a szülők kezébe Sára Botond alpolgármester bácsi levelét

2018 június 9., szombat 9:05
226

Mivel a józsefvárosi időközi polgármester-választáson szinte az összes ellenzéki párt beállt a független jelölt, Győri Péter mögé, ezért a fideszes jelölt Sára Botond alpolgármesternek igyekeznie kell, ha győzni akar. Már az aláírásgyűjtéssel is túlteljesített minden várakozást, aztán pedig merész nyilatkozatával keltett feltűnést.

Most az óvodákban jelentkezett az üzenetével.

„A kerület egyik óvodájában több szülő elég nagy felháborodására egy takaros levelet nyomtak a kezükbe Sára Botond aláírásával, és hogy mindez még szebb legyen, az óvónéniknek alá is kellett íratniuk a szülőkkel egy papírt arról, hogy a polgármesterjelölt levelét átvették” - írja a Mérce.

Fotó: merce.hu

A levélben Sára Botond „apaként” tájékoztatja a szülőket, hogy mennyi jót köszönhetnek az önkormányzatnak, és mi mindenre számíthatnak a választások után.

A Mércének több szülő is azt mondta, hogy azért vették át a levelet, mert tartottak tőle, hogy ha nem írják alá az elismervényt, akkor ők vagy az intézmény dolgozói kerülnek kellemetlen helyzetbe.

(A címlapi kép Sára Botond Facebook-oldaláról való, ezen éppen gyerekeknek oszt adományt.)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt