Az óvodában nyomták a szülők kezébe Sára Botond alpolgármester bácsi levelét

POLITIKA
2018 június 09., 09:05
comments 223

Mivel a józsefvárosi időközi polgármester-választáson szinte az összes ellenzéki párt beállt a független jelölt, Győri Péter mögé, ezért a fideszes jelölt Sára Botond alpolgármesternek igyekeznie kell, ha győzni akar. Már az aláírásgyűjtéssel is túlteljesített minden várakozást, aztán pedig merész nyilatkozatával keltett feltűnést.

Most az óvodákban jelentkezett az üzenetével.

„A kerület egyik óvodájában több szülő elég nagy felháborodására egy takaros levelet nyomtak a kezükbe Sára Botond aláírásával, és hogy mindez még szebb legyen, az óvónéniknek alá is kellett íratniuk a szülőkkel egy papírt arról, hogy a polgármesterjelölt levelét átvették” - írja a Mérce.

photo_camera Fotó: merce.hu

A levélben Sára Botond „apaként” tájékoztatja a szülőket, hogy mennyi jót köszönhetnek az önkormányzatnak, és mi mindenre számíthatnak a választások után.

A Mércének több szülő is azt mondta, hogy azért vették át a levelet, mert tartottak tőle, hogy ha nem írják alá az elismervényt, akkor ők vagy az intézmény dolgozói kerülnek kellemetlen helyzetbe.

(A címlapi kép Sára Botond Facebook-oldaláról való, ezen éppen gyerekeknek oszt adományt.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.