Valami lesz az Orbán-sztrádákkal

Az Index szúrta ki, hogy Orbán Viktor s.k. arra kérte fel Palkovics László  innovációs és technológiai minisztert, hogy vizsgálja felül az autópálya-építési programot.

A program felülviszgálatára valóban nagy szükség lenne: az ország éppen minden pénzét alig kihasznált, felesleges sztrádákra, autóutakra, 2x2 sávos új vonalon futó főutakra, és ezek magyar fejlesztésű hibridjére, a gyorsutakra költi. 

A 444 az M6-os és az M4-es fejlesztése kapcsán írt erről az anomáliáról bővebben, a lényeg:

"2020-ig 943 km-nyi 2x2 sávos autóutat tervez a jelenlegi 1480 km-es hálózathoz. Ha ez megvalósul, a 2100 km-es hálózattal rendelkező Ausztriát is lekörözzük."

Az, hogy a felülvizsgálat mit jelent, az majd nyilván kiderül, a közlöny szövege szerint hamarosan: "az a feltűnő, hogy az Orbán Viktor által jegyzett kormányhatározat határideje AZONNAL." (Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.