Óriási potyát kapott de Gea Ronaldótól

futball
2018 június 15., 18:59
comments 51

A félidőben 2-1-re vezet Portguália Spanyolország ellen a világbajnokság mai rangadóján.

A 4. percben Ronaldo etette meg realos csapattársát, Nachot egy ezerszer látott biciklicsellel, a jogos büntetőt magabiztosan belőtte.

link Forrás

Aztán a Diego Cotsa lőtt egy rá jellemző gólt. Busquets előreívelést úgy vette le, hogy lerombolt Pepét, aki jobban tette volna, ha talpon marad, mert a bíró nem fújt, Costa beforgatta a védőket és egyenlített. 

link Forrás

A spanyolok vették át az irányítás, de a szünet előtt Ronaldo lesről visszalépve kapott egy passzt, rálőtte, de Geának simán kellett volna fogni, de bevédte.

link Forrás

Ronaldo negyedik vébéjén szerzett gólt. Van még egy félidő, itt közvetítjük.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.