Nem tud leállni: Sajókeresztúron látták a medvét

ÁLLAT
2018 június 16., 09:28

Úgy látszik, nem akar visszamenni Szlovákiába az országot végigturnézó medve. Miután szerdán a szlovák-magyar határ mellett szabadon engedték, ledobta magáról a nyomkövetőt, szombaton pedig már a borsodi Sajókeresztúron rögzítették a kamerák, ahogy a medve átfut a falu főterén.

link Forrás

Felvették egy másik kameraállásból is:

link Forrás

A Facebookon az egyik keresztúri arról írt, hogy reggel 6 -kor valaki a takarékszövetkezet előtt látott egy medvét, ami a művelődési háznál szaladt el a Sajó-part felé. 

link Forrás

A rendőrség és nemzeti park igazgatóságának szakemberei figyelőszolgálatot tartanak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.