Már kettő, bocs, három medve jár-kel hazánkban!4!!

ÁLLAT
2018 június 17., 09:34

Magyarország ha így folytatja tovább, akkor igazi medve-nagyhatalommá válik!

Az elmúlt napokban egy emberként követte az ország a medvét, aki Szlovákiából jöhetett, és keresztülcammogott hazánkon, egészen délre, Sándorfalváig. Ott elfogták, majd visszavitték a szlovák határ közelébe, és szabadon engedték. 

Aztán egy medve Sajókeresztúron tűnt fel szombaton, amint átrohant a település játszóterén!

Igen ám, de medvét kaptak lencsevégre vasárnapra virradóra Miskolcon is, íme:

link Forrás

A Bükki Nemzeti Park közleménye szerint a két medve nem ugyanaz, hanem két különböző medve! 

Az Indexnek azt mondták, hogy a Sajókeresztúron észlelt állat nagyobb, mint a Sándorfalvát megjárt példány.  

Sőt! Szirmabesenyő közelében egy bocsot is láttak a természetvédelmi őrök, több alkalommal is! A bocs vélhetően a sajókeresztúri medve kölyke lehet, a Miskolcon feltűnt pedig ugyanaz, akiért már egy hete izgul az ország. (Bükki Nemzeti Park / Index)

SŐT

Abonyban is láttak medvét szombaton. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.