Szabadidejében simán leszereli Messit, egyébként vulkáni só csomagolásából tartja el magát

futball
2018 június 17., 11:41

Lionel Messi úgy vett le a levegőből egy hosszú indítást, ahogy azt rajta kívül nem sokan tudják. Az ötösön állt, bal lába már lendült is, hogy védhetetlenül bevágja a labdát a rövid felsőbe, amikor egyszer csak ott termett mellette Birkir Már Saevarsson, és olyan könnyedén tisztázott, mintha nem Messi, hanem mondjuk Böde Dániel elől kéne mentenie.

link Forrás

Pedig Birkir Már, Bödével szemben még csak nem is profi játékos. Megfordult ugyan a svéd és a norvég bajnokságban, de most már otthon, a Valur csapatában játszik. Félprofiként, vagyis a foci mellett rendes munkája is van, vulkáni sót csomagol egy gyárban. És ez szerinte így van rendjén.

"Teljesen normális Izlandon, hogy a foci mellett a gyárban dolgozol. Sokkal normálisabb, mint az, hogy ott vagyunk a világbajnokságon. Egész nap munka, utána edzés. Így van rendjén" - hagyták el a száját a mondatok, amik hallatán sok magyar focista kaphat a szívéhez, tekintettel arra, hogy Izland már az Argentina elleni meccsen több világbajnoki pontot szerzett, mint a magyar válogatott a legutóbbi nyolc világbajnokságon összesen. (Via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.