Szabadidejében simán leszereli Messit, egyébként vulkáni só csomagolásából tartja el magát

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Lionel Messi úgy vett le a levegőből egy hosszú indítást, ahogy azt rajta kívül nem sokan tudják. Az ötösön állt, bal lába már lendült is, hogy védhetetlenül bevágja a labdát a rövid felsőbe, amikor egyszer csak ott termett mellette Birkir Már Saevarsson, és olyan könnyedén tisztázott, mintha nem Messi, hanem mondjuk Böde Dániel elől kéne mentenie.

Pedig Birkir Már, Bödével szemben még csak nem is profi játékos. Megfordult ugyan a svéd és a norvég bajnokságban, de most már otthon, a Valur csapatában játszik. Félprofiként, vagyis a foci mellett rendes munkája is van, vulkáni sót csomagol egy gyárban. És ez szerinte így van rendjén.

"Teljesen normális Izlandon, hogy a foci mellett a gyárban dolgozol. Sokkal normálisabb, mint az, hogy ott vagyunk a világbajnokságon. Egész nap munka, utána edzés. Így van rendjén" - hagyták el a száját a mondatok, amik hallatán sok magyar focista kaphat a szívéhez, tekintettel arra, hogy Izland már az Argentina elleni meccsen több világbajnoki pontot szerzett, mint a magyar válogatott a legutóbbi nyolc világbajnokságon összesen. (Via Index)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.