Az izlandiak annyira izgultak az Argentína elleni meccs alatt, hogy elfelejtettek WC-re menni

Szombaton koradélután az izlandi válogatott döntetlent játszott az előző vébé döntőse, Argentína ellen. Amely azért nagy szó, mert Izland összelakossága csupán 330 ezer fő, a válogatottban pedig a játékosok egy része nem is főállású focista.

Úgy tűnik, hogy nem csak a meccsre kiutazott szurkolók ültek tűkön a meccs alatt, hanem az otthon maradt izlandiak is nagyon izgultak:

A fővárosi vízszolgáltató adatai szerint a háztartások vízhasználata a meccs ideje alatt drasztikusan lecsökkent.

A vízhasználatot mérő cég adatai szerint a Reykjavik-környéki vízhasználat a meccs előtt szokatlanul nagy volt, aztán drasztikusan elcsökkent, amikor elkezdődött a meccs. A félidei szünetben hirtelen újra megugrott, hogy aztán a második félidőre megint lecsökkenjen. Azaz az izlandi háztartások nem igazán vitték túlzásba a WC-használatot a mérkőzés ideje alatt. (The Reykjavík Grapevine)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.