Az izlandiak annyira izgultak az Argentína elleni meccs alatt, hogy elfelejtettek WC-re menni

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szombaton koradélután az izlandi válogatott döntetlent játszott az előző vébé döntőse, Argentína ellen. Amely azért nagy szó, mert Izland összelakossága csupán 330 ezer fő, a válogatottban pedig a játékosok egy része nem is főállású focista.

Úgy tűnik, hogy nem csak a meccsre kiutazott szurkolók ültek tűkön a meccs alatt, hanem az otthon maradt izlandiak is nagyon izgultak:

A fővárosi vízszolgáltató adatai szerint a háztartások vízhasználata a meccs ideje alatt drasztikusan lecsökkent.

A vízhasználatot mérő cég adatai szerint a Reykjavik-környéki vízhasználat a meccs előtt szokatlanul nagy volt, aztán drasztikusan elcsökkent, amikor elkezdődött a meccs. A félidei szünetben hirtelen újra megugrott, hogy aztán a második félidőre megint lecsökkenjen. Azaz az izlandi háztartások nem igazán vitték túlzásba a WC-használatot a mérkőzés ideje alatt. (The Reykjavík Grapevine)

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.