A Nagykörútnak lőttek, idegbeteg az egész város

Csúcsra ért a nagyvárosi agybaj: egyszerűen képtelenség eljutni A-ból B-be Budapesten, mert minden le van zárva, felújítanak, elterelnek, megőrjítenek. A budai rakpartot nevetséges összegért vette el a főváros lakóitól a Red Bull Air Race, emellett a sínek felújítása miatt a Nagykörút is járhatatlan lett. Aki mondjuk a Széll Kálmán térről szeretne eljutni a Blahára, nagyon nagyot vállal, teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor és hogyan fog odaérni. 

De ez még optimista verziónak tűnik, kollégánk ugyanis jelezte, hogy a Nyugati tér is elesett, onnan se lehet kitörni sehogyan, de mi az Erzsébet hídon átvezető verziót sem ajánljuk senkinek. Mondjuk a Google Maps sem. 

Ha van egy őrült jó tipped arra, hogyan lehet közlekedni a városban, ne tartsd magadban, írd meg nekünk a megirom@444.hu emailre, roppant hálásak leszünk érte. De ha nincs ötleted, de mondjuk van egy jó fotód a káoszról, azt is szívesen vesszük!

Ebben a cikkben leírtuk, de akkor még egyszer: itt a lista arról, hogy merre NEM lehet eljutni sehova.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.