Mi van a táskámban videót készített a magyar rendőrség Sinka Babett törzsőrmesterrel

A magyar rendőrség egy ideje internetes újságokat és influencereket megszégyenítő kreativitással használja a közösségi médiát. Cuki állatok, hashtagek, emojik, szerethetően béna videók bizonyítják be a magyar állampolgároknak minden nap, hogy az életüket nem véletlenül tették fel a szolgálunk és védünk jeligére: pontosan tisztában vannak vele, mi az élet értelme: a viccelődés, szórakozás, nevetgélés, az állatok, gyerekek, felnőttek védelme és a bűnözők megfékezése. 

Semmi nem maradt a "Csak egy szippantás" című legendás dohányzásellenes kisfilm reformátusifjúságiműsorizmusából a rendőrség kommunikációjában, a rendőrök vagy felvettek egy tehetséges social media managert, vagy maguktól ilyen jó fejek. Legújabb videójukban azt mutatják be, mik vannak egy átlagos készenléti rendőr táskájában, például orrnyíláson keresztül a garatig ledugható gumicső és érszorító is! Folytatása következik. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.