Mi van a táskámban videót készített a magyar rendőrség Sinka Babett törzsőrmesterrel

2018 június 23., szombat 16:55
107

A magyar rendőrség egy ideje internetes újságokat és influencereket megszégyenítő kreativitással használja a közösségi médiát. Cuki állatok, hashtagek, emojik, szerethetően béna videók bizonyítják be a magyar állampolgároknak minden nap, hogy az életüket nem véletlenül tették fel a szolgálunk és védünk jeligére: pontosan tisztában vannak vele, mi az élet értelme: a viccelődés, szórakozás, nevetgélés, az állatok, gyerekek, felnőttek védelme és a bűnözők megfékezése. 

Semmi nem maradt a "Csak egy szippantás" című legendás dohányzásellenes kisfilm reformátusifjúságiműsorizmusából a rendőrség kommunikációjában, a rendőrök vagy felvettek egy tehetséges social media managert, vagy maguktól ilyen jó fejek. Legújabb videójukban azt mutatják be, mik vannak egy átlagos készenléti rendőr táskájában, például orrnyíláson keresztül a garatig ledugható gumicső és érszorító is! Folytatása következik. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt