Mi van a táskámban videót készített a magyar rendőrség Sinka Babett törzsőrmesterrel

ÉLET
2018 június 23., 16:55
comments 107

A magyar rendőrség egy ideje internetes újságokat és influencereket megszégyenítő kreativitással használja a közösségi médiát. Cuki állatok, hashtagek, emojik, szerethetően béna videók bizonyítják be a magyar állampolgároknak minden nap, hogy az életüket nem véletlenül tették fel a szolgálunk és védünk jeligére: pontosan tisztában vannak vele, mi az élet értelme: a viccelődés, szórakozás, nevetgélés, az állatok, gyerekek, felnőttek védelme és a bűnözők megfékezése. 

link Forrás
link Forrás
link Forrás

Semmi nem maradt a "Csak egy szippantás" című legendás dohányzásellenes kisfilm reformátusifjúságiműsorizmusából a rendőrség kommunikációjában, a rendőrök vagy felvettek egy tehetséges social media managert, vagy maguktól ilyen jó fejek. Legújabb videójukban azt mutatják be, mik vannak egy átlagos készenléti rendőr táskájában, például orrnyíláson keresztül a garatig ledugható gumicső és érszorító is! Folytatása következik. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.