Az argentin edző, aki ellen fellázadt a válogatott, Messitől kérdezte, hogy becserélje-e Agüerót

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Jorge Sampaoli és Lionel Messi a Nigéria-Argentína vb-csoportmérkőzésen Szentpéterváron 2018. június 26-án.Fotó: Gabriel Bouys/AFP

Az argentin válogatott fellázadt Jorge Sampaoli szövetségi kapitány ellen, és átvette az irányítást a csapat felett, amivel végül el is érték az első győzelmüket, elkerülve a kiesést.

Hogy a horvátok elleni lebőgés után mennyire megroppant benne a játékosok bizalma, jól mutatja az a jelenet, aminél Messi odamegy üzenni valamit a kispadnak, a tanácstalanul tébláboló edző pedig igyekszik elcsípni a tekintetét, azt kérdezve, hogy becserélje-e Agüerót.

Nem világos, hogy Messi bólintott-e vagy válaszra sem méltatta, mindenesetre a Manchester City csatára a 80. percben felment a pályára Nicolás Tagliafico helyére. A győztes gólt hat perccel később Marcos Rojo szerezte.

Szóval a játékosok nem nagyon bánhatták meg a lázadást, erre utal a meccs utáni ünneplésük is:

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.