Az argentin edző, aki ellen fellázadt a válogatott, Messitől kérdezte, hogy becserélje-e Agüerót

futball
2018 június 27., 08:43
Jorge Sampaoli és Lionel Messi a Nigéria-Argentína vb-csoportmérkőzésen Szentpéterváron 2018. június 26-án.
photo_camera Jorge Sampaoli és Lionel Messi a Nigéria-Argentína vb-csoportmérkőzésen Szentpéterváron 2018. június 26-án. Fotó: Gabriel Bouys/AFP

Az argentin válogatott fellázadt Jorge Sampaoli szövetségi kapitány ellen, és átvette az irányítást a csapat felett, amivel végül el is érték az első győzelmüket, elkerülve a kiesést.

Hogy a horvátok elleni lebőgés után mennyire megroppant benne a játékosok bizalma, jól mutatja az a jelenet, aminél Messi odamegy üzenni valamit a kispadnak, a tanácstalanul tébláboló edző pedig igyekszik elcsípni a tekintetét, azt kérdezve, hogy becserélje-e Agüerót.

link Forrás

Nem világos, hogy Messi bólintott-e vagy válaszra sem méltatta, mindenesetre a Manchester City csatára a 80. percben felment a pályára Nicolás Tagliafico helyére. A győztes gólt hat perccel később Marcos Rojo szerezte.

Szóval a játékosok nem nagyon bánhatták meg a lázadást, erre utal a meccs utáni ünneplésük is:

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.