Kampány indult, hogy az American Idiot vezesse a brit slágerlistát, amikor Trump Londonba érkezik

Donald Trump nagy turnéra indult, egyrészt részt vesz egy NATO-csúcson, majd találkozik Putyinnal is, de előtte még Londonba látogat, ahol éppen kormány/brexitválság is zajlik. 

Azt már lehet tudni, hogy hiába szerveznek óriástüntetést péntekre Trump miatt a brit fővárosba (többek között egy csecsemő-Trump-ballont is bevetve), az amerikai elnök nagyrészt el fogja kerülni Londont, és hivatalos programjai külső helyszíneken zajlanak majd, de a britek így sem adták fel, hogy tiltakozzanak a látogatása ellen. 

A CNN beszámolója szerint az elmúlt hetekben komoly internetes kampány folyt azért Nagy-Britanniában, hogy Trump látogatásakor a Green Day 2004-es klasszikusa, az American Idiot vezesse a brit slágerlistákat. 

Fotó: KEVIN WINTER/AFP

A kampány szervezői arra kérték a résztvevőket, hogy július 6-a és július 13-a között töltsék le a számot valamelyik legális, fizetős stream-szolgáltatótól, ezzel az élre lökve a dalt. A kampány egyelőre nem sikertelen, kedden már a 18. helyen állt az American Idiot a brit toplistán, ugyanakkor meglehetősen huszáros hajrá kéne a pénteki első helyhez. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.