Átlag 3,5 milliós jutalmat osztottak négy minisztérium majd hatezer dolgozójának a választás előtt

4,78 milliárd forintot, fejenként átlag bruttó 4,18 millió forint jutalmat osztottak szét az időközben Innovációs és Technológiai Minisztériumnak átnevezett fejlesztési tárca 1148 dolgozójának a választás előtt, kapott választ utolsóként Seszták Miklós volt tárcájától a 24.hu. Összesítésük alapján így a választást megelőzően négy minisztérium - a Miniszterelnökség, a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma - összesen 20,1 milliárd forintnyi jutalmat osztott szét.

A Miniszterelnökségen, az NGM-ben és az NFM-nél dolgozók átlag 4,6; 4,5; illetve 4,2 millió forint, az Emmi dolgozói átlag fejenként 2 millió forint jutalmat kaptak a választások előtti pénzosztáskor. Vagyis három tárcánál egy évnyi, havi 348 ezer forintos bruttó jövedelmet is meghaladó összeget osztottak ki.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.