Orbán Viktor közvetlen közelről tekintette meg Donald Trump tarkóját

Érkeznek az első képek a történelmi NATO-csúcsról, amelyen eldől, nekiáll-e a katonai szövetség szétverésének az Egyesült Államok elnöke. Erről itt írtunk részletesen, a napkezdő keménykedésről pedig itt.

De beszéljünk végre fontosabb dolgokról!

Orbán mint a szálfaFotó: KAYHAN OZER/Anadolu Agency

Bár a magyar diplomácia gőzerővel dolgozik rajta Trump megválasztása óta, csak nem jött össze eddig a találkozó az európai politika fenegyerekeként beállított Orbán és az amerikai elnök között. Orbánnak példátlanul hosszú időt, két hónapot kellett várnia például, hogy Trump gratuláljon a választási győzelméhez. Addig be kellett érnie egy kis Trump-bábuval.

De a NATO-csúcson Orbánnak megint sikerült Trump, vagy ahogy ő hívja, a legmagasabb világi hely közelébe férkőznie. Az AFP fotóin látható a folyamat.

Fotó: EMMANUEL DUNAND/AFP

Ezután pedig valami különös dolog történik.

Fotó: EMMANUEL DUNAND/AFP
Fotó: EMMANUEL DUNAND/AFP
Fotó: EMMANUEL DUNAND/AFP

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.