Orbán Viktor közvetlen közelről tekintette meg Donald Trump tarkóját

politika
2018 július 11., 12:04
comments 292

Érkeznek az első képek a történelmi NATO-csúcsról, amelyen eldől, nekiáll-e a katonai szövetség szétverésének az Egyesült Államok elnöke. Erről itt írtunk részletesen, a napkezdő keménykedésről pedig itt.

De beszéljünk végre fontosabb dolgokról!

photo_camera Orbán mint a szálfa Fotó: KAYHAN OZER/Anadolu Agency

Bár a magyar diplomácia gőzerővel dolgozik rajta Trump megválasztása óta, csak nem jött össze eddig a találkozó az európai politika fenegyerekeként beállított Orbán és az amerikai elnök között. Orbánnak példátlanul hosszú időt, két hónapot kellett várnia például, hogy Trump gratuláljon a választási győzelméhez. Addig be kellett érnie egy kis Trump-bábuval.

De a NATO-csúcson Orbánnak megint sikerült Trump, vagy ahogy ő hívja, a legmagasabb világi hely közelébe férkőznie. Az AFP fotóin látható a folyamat.

photo_camera Fotó: EMMANUEL DUNAND/AFP

Ezután pedig valami különös dolog történik.

photo_camera Fotó: EMMANUEL DUNAND/AFP
photo_camera Fotó: EMMANUEL DUNAND/AFP
photo_camera Fotó: EMMANUEL DUNAND/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.