Trump nem vár túl sokat a Putyin-találkozótól

A Skóciában golfozgató amerikai elnök a CBS-nek nyilatkozott a hétfői Nagy Találkozásról, és meglepő módon azt mondta, hogy nem vár túl sokat tőle. John Bolton nemzetbiztonsági tanácsadó nem soikkal korábban azt is kijelentette, hogy nincsenek konkrét célkitűzéseik. Hogy akkor Trump minek megy oda? Erről részletesen írtunk ma reggel.

A riporter rákérdezett, hogy kérni fogja-e Putyintól annak a 12 orosz hírszerzőnek a kiadatását, akiket a saját igazságügyi minisztériuma vádolt meg pénteken azzal, hogy befolyásolni akarták a 2016-os elnökválasztást a demokrata párt szerverein található levelezések feltörésével és kiszivárogtatásával.

„Talán. Ezen még nem gondolkoztam. De persze, rákérdezek majd”

- feleli Trump, majd hozzáteszi, hogy ez az egész befolyásolási kísérlet Obama elnöksége alatt történt, úgyhogy neki ehhez semmi köze. Már azon kívül, ugye, hogy  az amerikai hatóságok szerint is az egész akciónak az volt a célja, hogy Trumpot segítsék a kampányban. (Reuters)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.