Nem szeretett otthon ülni, ezért inkább vonatozott, és ahol leszállították (mert jegyet sosem vett), ott keresett egy óvodát vagy iskolát, ahová este betört

A Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás miatt nyomoz R. Attila 46 éves konyári lakos ellen, aki többször utazott Debrecenből Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe, ahol március 27. és június 16. között közintézményekbe tört be.

Fotó: police.hu

A férfi készpénzt, fényképezőgépet, számítógépeket és egyéb értéktárgyakat lopott, amíg a rendőrök július 12-én el nem fogták.

R. Attila a gyanúsítotti kihallgatása alatt beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy nem szeretett otthon ülni, ezért inkább utazgatott és ahol éppen leszállították a vonatról, – mert jegyet sosem vett – ott keresett egy óvodát vagy egy iskolát, ahová este betört.

Azt is elmondta a rendőröknek, hogy a 7 közintézményből elvitt értéktárgyakat a debreceni piacon eladta, és az azokért kapott pénzt elköltötte.

A rendőrség a gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vette, és az illetékes ügyészség felé előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes bíróság 2018. július 14-én elrendelt. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.