Ronaldo hálás a Juventusnak, mivel az ő korában a játékosok már Kínába vagy Katarba szoktak szerződni

2018 július 16., hétfő 17:24
63

A 33 éves portugál világklasszis, Cristiano Ronaldo hétfőn megérkezett Torinóba, hogy aláírjon a Juventusnak, és elmondta, hogy nagyon boldog, hogy ebben a klubban folytathatja a karrierjét. Azt is mondta, máshonnan nem kapott ajánlatot.

Fotó: Isabella Bonotto/AFP

Az ötszörös aranylabdás azt mondta: „Jól vagyok – fizikailag, mentálisan és érzelmileg is. Ezért vagyok annyira büszke arra, hogy itt lehetek, és hogy ide jöttem.”

Azt is mondta: „Más vagyok, mint az összes többi játékos, akik azt gondolják, az én koromban már vége a karrierjüknek, de meg akarom mutatni nekik, hogy én más vagyok.” Azt mondta, hogy az ő korában mások általában Katarba vagy Kínába szerződnek, de neki az, hogy a Juventushoz mehetett, nagy lendületet ad a jövőre nézve.

Azt mondta, nyerni akar, ő akar lenni a legjobb, és ki tudja, talán az Aranylabdát is újra megkapja, de a dolgok mennek majd a maguk útján. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt