Ronaldo hálás a Juventusnak, mivel az ő korában a játékosok már Kínába vagy Katarba szoktak szerződni

A 33 éves portugál világklasszis, Cristiano Ronaldo hétfőn megérkezett Torinóba, hogy aláírjon a Juventusnak, és elmondta, hogy nagyon boldog, hogy ebben a klubban folytathatja a karrierjét. Azt is mondta, máshonnan nem kapott ajánlatot.

Fotó: Isabella Bonotto/AFP

Az ötszörös aranylabdás azt mondta: „Jól vagyok – fizikailag, mentálisan és érzelmileg is. Ezért vagyok annyira büszke arra, hogy itt lehetek, és hogy ide jöttem.”

Azt is mondta: „Más vagyok, mint az összes többi játékos, akik azt gondolják, az én koromban már vége a karrierjüknek, de meg akarom mutatni nekik, hogy én más vagyok.” Azt mondta, hogy az ő korában mások általában Katarba vagy Kínába szerződnek, de neki az, hogy a Juventushoz mehetett, nagy lendületet ad a jövőre nézve.

Azt mondta, nyerni akar, ő akar lenni a legjobb, és ki tudja, talán az Aranylabdát is újra megkapja, de a dolgok mennek majd a maguk útján. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.