Ronaldo hálás a Juventusnak, mivel az ő korában a játékosok már Kínába vagy Katarba szoktak szerződni

A 33 éves portugál világklasszis, Cristiano Ronaldo hétfőn megérkezett Torinóba, hogy aláírjon a Juventusnak, és elmondta, hogy nagyon boldog, hogy ebben a klubban folytathatja a karrierjét. Azt is mondta, máshonnan nem kapott ajánlatot.

Fotó: Isabella Bonotto/AFP

Az ötszörös aranylabdás azt mondta: „Jól vagyok – fizikailag, mentálisan és érzelmileg is. Ezért vagyok annyira büszke arra, hogy itt lehetek, és hogy ide jöttem.”

Azt is mondta: „Más vagyok, mint az összes többi játékos, akik azt gondolják, az én koromban már vége a karrierjüknek, de meg akarom mutatni nekik, hogy én más vagyok.” Azt mondta, hogy az ő korában mások általában Katarba vagy Kínába szerződnek, de neki az, hogy a Juventushoz mehetett, nagy lendületet ad a jövőre nézve.

Azt mondta, nyerni akar, ő akar lenni a legjobb, és ki tudja, talán az Aranylabdát is újra megkapja, de a dolgok mennek majd a maguk útján. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.