L. Simon László rákontrázott Orbánra: ezer évig egy államban élt horvát és magyar, még jó, hogy a mi kutyánk kölyke a focijuk

"Orbán Viktor is magának tulajdonítja a horvát foci válogatott sikerét, még sincs semmi köze," mondta Rónai Egon az ATV Egyenes beszéd című műsorában L. Simon Lászlónak, és elszabadult a pokol. A fideszes politikus kijelentette:

"Orbán Viktor azt gondolom, hogy jogosan örült a horvát válogatott sikerének."

"Mi ebben a kivetnivaló? (...) Olyan kulturális és történelmi háttérrel mint a mienk, ahol magyarok és horvátok egy állam tagjaiként éltek ezer éven keresztül,"

folytatta L. Simon. A volt kulturális államtitkárnak a Duna-menti foci történetét tehát sikerült a futball létrejötte elé repítenie. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.