A brit rendőrség oroszokat azonosíthatott az idegméregtámadás elkövetőiként

A biztonsági kamerák felvételei és a támadás előtt Nagy-Britanniába érkezők adatainak összefésülésével a rendőrség azonosította a Szergej Szkripal, korábbi orosz kém és lánya elleni idegméregtámadás feltételezett elkövetőit - értesült a Press Associaton.

A nyomozás megerősítette azt a korábbi gyanújukat, hogy több orosz is részt vett a  dél-angliai Salisburyben elkövetett támadásban. Szkripal és lánya végül túlélték a merényletet, de a Novicsok típusú idegméreg-hatóanyagától lett rosszul később egy brit pár. Ők úgy kerülhettek kapcsolatba a méreggel, hogy megtaláltak egy eldobott üveget, amiben a Novicsok maradványai voltak. A nő meghalt, a férfit kórházban ápolják. (Guardian)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.