Az eltiltás után Szél Bernadett visszavonul, hogy elgondolkozzon a jövőjéről

POLITIKA
2018 július 19., 11:27
comments 520

Miután az LMP etikai bizottsága már Szél Bernadettet is eltiltotta a tisztségviseléstől, amiért a kampány alatt más pártokkal egyeztetett a visszalépésekről, a társelnök most visszavonul gondolkozni. Bár a döntés szerint a mostani tisztségéről nem kell lemondania, de Szél Bernadett most Ungár Péter lapjának, az Azonnalinak mondta azt, hogy jövővel kapcsolatban fontos és felelős döntéseket kell meghoznia, de ehhez most időre van szüksége.

A Moldován László által vezetett etikai bizottság egyébként nem volt mindenkivel ennyire szigorú. Sallai Róbert Benedeket például visszavették a pártba. Korábban azért zárták ki, mert rátámadt Hadházy Ákosra. Azóta Hadházy otthagyta a pártot, Sallai büntetését pedig ötéves tisztségektől való eltiltásra enyhítették.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.