Egy napig sem bírják a liftek a ferihegyi vasútállomáson

Hiába van három lift a ferihegyi vasútállomáson, egyik sem működik - számol be róla az RTL Híradó. A vasútállomást 2007-ben adták át a régi 1-es terminál mellett, sok turista még mindig itt száll át a vonatról a 2-es terminálba tartó buszokra. Ők és a helyiek mind lépcsőzhetnek.

A MÁV szerint azért döntöttek a liftek leállítása mellett, mert

azok elavultak és a javítások ellenére legtöbbször egy napnál sem bírták tovább, és nem is biztonságosak.

Az új liftekre 2020-ig biztos várni kell, addig pedig megígérték, hogy megvizsgálják, hogyan alakíthatnának ki ideiglenesen “biztonságos akadálymentesített átjutási lehetőséget”. Amíg nem végeznek, addig ajánlják a kilométerekre lévő szomszédos megállókat.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.