Igazi paródiavideókban mutatták be Mészáros Lőrinc új mezeit a magyar csapatok

2018 július 19., csütörtök 14:19
193

Egészen erősre sikerült a sportszermárkák új magyar csillagának, a sportközbeszerzések reménybeli várományosának bemutatása. Arról már írtunk, hogy a köztévé a Facebookon élőben közvetítette a focimezek piacára is betörő Mészáros Lőrinc új termékének felcsúti divatmebutatóját.

Itt még csak a bátor operatőri és hangtechnikusi munkát jegyezhettük meg.

Aztán a Puskás Akadémia maga is kirakta a videót, ennek van hangja, sőt, ez a legerősebb része. Nem egészen olyan, mint egy óvodai ünnepi előadás, mert ott nem szokták azonnal megdicsérni a fellépőket, hogy milyen ügyesen megtanulták a szövegüket. 

Ha valamiért nem vagy képes végignézni, a végét mindenképpen érdemes, ott robban a jól eltalált humorbomba. 

És amikor azt hitted, ennél semmi sem lehet jobb, és azonnal mennél venni egy Mészáros-mezt, az új világpiaci trendeknek szintén behódoló Szombathely is bemutatta az új mezét. Ha az előző egy amatőr, a szövegével lelkiismeretesen hadakozó színjátszókör próbálkozása volt, ez a kőkemény trash reality.

Egy pillanatra úgy tűnik, hogy kicsit hamarabb indult a felvétel, mint kellene, de ettől lesz igazán jó az egész. „Balhé, te ügyes vagy a labdával, csinálj valamit” – mondják a csapattársai az Ügyesnek. És még:

„Egy banánt, Szabi!”

„Fehér sportszárral jobban nézne ki, talán lesz az is.” Merthogy az még ezek szerint nincs.

Aztán nekiszegezik a kérdést Priskin Tamás válogatott játékosnak: „Légzés áteresztőképesség, nedvszívósság?” 

„Megmondom őszintén, még nem gondoltam erre.”

Majd nagyon kínos hosszú csendek jönnek, a lényeg, hogy ha majd beleizzadnak először, meglátják, hogy milyen, a gatya kényelmes, a fehér jobban néz ki. Ezeken a mezeken sajnos nincsenek turulszárnyak, mint a felcsúti testvérén, nem szárnyalhat mindenki a bajnokságban.  

És akkor a szombathelyi játékosok vége megmutatják, mit tudnak a labdával, mitől is vagyunk mi a Kárpát-medence braziljai, a horvát foci kölykeinek apja:

Sajnos a harmadik magyar 2rule-csapat, a Diósgyőr tegnap nem mutatta be a mezt. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt