Közepes kategóriájú diktatúrákban sincs ilyen: a köztévé élőzte Mészáros Lőrinc sportszermárkájának bemutatóját Felcsútról

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Kis hazai sportszermárka hóna alá nyúlt a magyar közszolgálati televízió. Az 1800 fős település focicsapata, Felcsút mutatta be az új felszerelését, amit bizonyos Mészáros Lőrinc által decemberben alapított Magyar Sportmárka Zrt. gyártott. És ez a kis cég ilyen rövid idő alatt le is győzte már az óriási sportszergyártó multikat, mert az NBI 12 csapatából már három is közölte, hogy lecseréli az eddig beszállítót és váltott a 2rule-ra, pedig a terméket még nem is lehetett eddig látni. A Puskás Akadémia mellett a Diósgyőr és a Haladás is kiállt látatlanban a magyar munkahelyteremtés mellett. 

Mészáros magyarországi csapata, a Puskás Akadémia bemutatóját élőzte Facebookon az M4 Sport. Sajnos a hangot annyira nem lehet hallani, és elég hamar meg is szakad, de azt érteni, hogy úgy fognak szárnyalni a bajnokságban, mint a turulmadár. 

A termékét most először bemutató cégben Mészáros tulajdonostársa a volt ideiglenes szövetségi kapitány, Szélesi Zoltán felesége, Szélesi Ágnes azt közölte májusban, hogy: 

"Visszautasítjuk azokat a valótlan feltételezéseket, amelyekkel a szigorú szakmai szempontok szerint készülő magyar márkát támadják, miközben annak hátterében a munkahelyteremtés szándéka, továbbá a sportban megtestesülő nemzeti érték becsülete áll”.

Ezek után egyáltalán nem tűnnek megalapozatlannak azok a hírek, hogy a válogatott is váltani fog majd a Mészáros-mezekre, reméljük, a világbajnokságon az európai kereszténységet védő Horvátországot is sikerül rábeszélni a márkára. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.