Nem csak a Corvin Club zár be ideiglenesen, hanem a Budapest Rooftop Cinema is

A Józsefvárosi önkormányzat hétfőn kezdeményezte a Covin Club azonnali hatállyal történő bezárását, a Corvin tetőn lévő szórakozóhely kedden már ki sem nyithatott. Az önkormányzat a klubnak a közbiztonsági helyzettel indokolta a bezárást, miután egy júniusi razzián néhány vendégnél drogot találtak. A klub azóta közölte, hogy fellebbeznek, szerintük semmilyen mulasztást nem követtek el.

Csütörtökön kiderült, hogy nem csak a szórakozóhely zár be, hanem a vele társbérletben, a tetőn működő Budapest Rooftop Cinema is.

“Ahogy az elmúlt napokban tapasztalhattátok, több meghirdetett vetítésünket le kellett mondanunk, illetve más időpontra kerültek át a meghirdetett előadások. Az ok sajnos egyben megdöbbentő és szomorú: a Rooftop Cinemának társbérletben helyet adó klubot a VIII. Kerületi Önkormányzat azonnali hatállyal bezáratta” - írták. Hozzátették, hogy dolgoznak a megoldáson.

A Corvint üzemeltető Tóth-Almási Dávid korábbi közleményben azt írta, hogy az önkormányzat az eljárások végéig, de maximum 1 évig záratta be a helyet.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.