Kétszázmillió dollárt ad a Pentagon az ukrán hadseregnek

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Miközben Donald Trump azzal borzalta az ukrán kedélyeket, hogy az elfoglalt Krímet orosznak nevezte - mert az ott élők oroszul beszélnek -, védelmi minisztériuma 200 millió dolláros biztonságitámogatást ítélt meg az ukrán hadseregnek.

A CNN tudósítása szerint a támogatás lehívásának feltétele, hogy az ukrán kormány megreformálja a hadseregét.

Ez újabb jelzés arról, hogy van némi szakadék az elnök és a kormány Ukrajna-politikája között. (Via Axios)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.