A fővárosi kormányhivatal azonnal vizsgálatot indított a Ryanair poggyászügye miatt

közlekedés
2018 július 24., 08:42
comments 164

Egy hete kisebb botrány volt abból, hogy a Ryanair Budapest-Las Palmas járata úgy ment a Kanári-szigetekre, hogy több utas csomagját Budapesten hagyták. Az Index azt írta, már a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is gond volt, órákig tartott a csomagfeladás, végül a Ryanair gépe egyórás késéssel szállt fel, de amikor megérkeztek, közölték az utasokkal, hogy a csomagok Budapesten maradtak, leghamarabb 3 nap múlva kaphatják meg őket.

Vasárnap egy olvasónk szerint ugyanez történt, csak már Ferihegyen bejelentették, hogy a csomagok egy részét nem tudják elvinni. Érdekesség, hogy a hvg.hu megírta: Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és a Fradi elnöke is rajta volt a gépen.

A legújabb fejlemény, hogy Budapest Főváros Kormányhivatala közölte:

„2018. július 23-án, a Ryanair légitársaság (Ryanair DAC) sorozatos poggyászkezeléssel kapcsolatos incidenseinek okán dr. György István, Budapest Főváros kormánymegbízottja azonnali, átfogó vizsgálatot kezdeményezett Budapest Főváros Kormányhivatala Fogyasztóvédelmi Főosztályának bevonásával. A légitársasággal szemben Budapest Főváros Kormányhivatala Fogyasztóvédelmi Főosztálya a tegnapi napon vizsgálatot rendelt el és az ügyben eljárást indított, amelyről a hivatal a vizsgálat lezárását követően ad majd bővebb tájékoztatást.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt