Kylie Jenner egymillió dollárt is elkérhet egyetlen szponzorált posztért

Média
2018 július 25., 16:26
comments 86

Közzétette az Instagram gazdaglistáját egy közösségi médiával foglalkozó Hopper HQ. Az első tízben szerepel három focista (Cristiano Ronaldo, Neymar és Messi), három énekes (Selena Gomez, Beyonce és Justin Bieber), a leginkább színésznek mondható Dwayne Johnson, de 

a Kardashian klán magában is három helyet behúzott a legjobban fizetett posztok Top 10-ében.

photo_camera Fotó: Hopper HQ

Kylie Jenner egymillió dollárt, Kim Kardashian 720 ezret, Kendall Jenner pedig 500 ezret kérhet el egyetlen fizetett posztért. Nemrég hosszabban írtunk arról, hogy a bánatba lett a híressége miatt híres lett Kylie Jenner húszéves korára egy 800 millió dollárra értékelt kozmetikai cég és 100 millió dollár tulajdonosa, miközben összesen van neki 7 főállású és 5 darab részmunkaidős alkalmazottja. 

A 20 éves Jenner jó úton jár, hogy belőle legyen a világ legfiatalabb dollármilliárdosa. (Szegény Mészáros Lőrincnek erre 52 éves koráig kellett várnia.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.