Na, kinek indult gyűjtés, ha nem a világ legfiatalabb kilencszázmilliomosának

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kylie Jennernek már csak százmillió dollár hiányzik ahhoz, hogy ő lehessen a világ legfiatalabb dollármilliárdosa, számoltunk be mi is a hírről a Forbes cikke nyomán. A javarészt felfoghatatlan és megemészthetetlen hír a Twitter világát is felkavarta, azonnal elkezdődött a poénkodás azon, hogy össze kéne dobni azt a százmillió dollárt.

A sok száját járató között akadt egyvalaki, aki tenni is akart a dologért. "A Dagadt Zsidó" (The Fat Jewish) néven saját jogon is instagramcelebritás Josh Ostrovsky sietett instacelebtársa, az ebből 900 millió dolláros kozmetikai birodalmat építő Jenner segítségére, és indított gyűjtést a GoFundMe-n.

A dolog viccjellegére utal, hogy csak siker esetén utalnának bármit Jennernek, vagyis ha netán mégse jönne össze a százmillió dollár, akkor valójában senkinek se kell egy fillért se elutalnia a felajánlásából. És van rá némi esély, hogy nem jön össze a pénz, mert három nap alatt még csak 1743 dollár jött össze. Ez ugyan 1743-mal többnek tűnik az indokoltnál, de a célösszegnek csupán a 0,0017%-a. (Via Business Insider)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.