Eltiltották az LMP etikai bizottságának elnökét, aki eddig az eltiltásokat osztogatta

politika
2018 július 26., 13:04
comments 337

Az LMP etikai bizottsága hatalmas sorozatot tudhat maga mögött: például eltiltották a párttisztségért való indulástól a két társelnököt, mire Hadházy Ákos kilépett a pártból, Szél Bernadett pedig elvonult gondolkozni. De több más politikus is kapott eltiltást vagy fegyelmit, főleg azért, mert a kampányban egyeztettek a többi párttal a visszalépésekről.

Most az eltiltásokról döntő Etikai Bizottság elnökét is eltiltották

- írja a 24.hu. 

Moldován László ülve tiltakozik a Ligetben
photo_camera Moldován László ülve tiltakozik a Ligetben Fotó: 444

A portál szerint Moldován Lászlónak „egy sajtónyilatkozat miatt kellett búcsúznia posztjától: a Magyar Hírlapnak adott ki információkat a Sallai-Hadházy összetűzésről készült hangfelvétellel kapcsolatban. Moldovánt azonban csak az etikai bizottsági tagságtól tiltották el, így a múlt heti tisztújításon a párt budapesti elnökévé választották.”

A párt Hadházy helyére megválasztott új társelnöke, Keresztes László Lóránt szerint „a párt nincs a szétesés szélén”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.