Hiába kész az út, nem lehet használni

A Székesfehérvárt Dunaújvárossal összekötő 62-es úton van egy szakasz, a Szabadegyháza-Ipartelep elkerülő. Ezt a szakaszt majd 3,4 milliárdért építették, főleg EU-s forrásból, és már májusban készen lettek vele, mégsem lehet még használni.

Az RTL Híradó stábja a helyszínen kész utat talált, ami már olyan rég áll használatlanul hogy a padkát itt-ott már fel is verte a gaz.

A Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztőnél azt mondják, minden kész, már a műszaki átvétel is megtörtént, de még egy engedélyre várnak, ami - mivel ez kiemelt beruházás - már július végére megjöhet.

Az autósoknak addig kerülniük kell, és a Híradó szerint nem örülnek túlságosan, mert a kerülőút nemcsak szűk, de emelkedő és éles kanyarok is vannak rajta.


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.