Hiába kész az út, nem lehet használni

közlekedés
2018 július 27., 17:52
comments 81

A Székesfehérvárt Dunaújvárossal összekötő 62-es úton van egy szakasz, a Szabadegyháza-Ipartelep elkerülő. Ezt a szakaszt majd 3,4 milliárdért építették, főleg EU-s forrásból, és már májusban készen lettek vele, mégsem lehet még használni.

Az RTL Híradó stábja a helyszínen kész utat talált, ami már olyan rég áll használatlanul hogy a padkát itt-ott már fel is verte a gaz.

A Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztőnél azt mondják, minden kész, már a műszaki átvétel is megtörtént, de még egy engedélyre várnak, ami - mivel ez kiemelt beruházás - már július végére megjöhet.

Az autósoknak addig kerülniük kell, és a Híradó szerint nem örülnek túlságosan, mert a kerülőút nemcsak szűk, de emelkedő és éles kanyarok is vannak rajta.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.