Hiába kész az út, nem lehet használni

közlekedés
2018 július 27., 17:52
comments 85

A Székesfehérvárt Dunaújvárossal összekötő 62-es úton van egy szakasz, a Szabadegyháza-Ipartelep elkerülő. Ezt a szakaszt majd 3,4 milliárdért építették, főleg EU-s forrásból, és már májusban készen lettek vele, mégsem lehet még használni.

Az RTL Híradó stábja a helyszínen kész utat talált, ami már olyan rég áll használatlanul hogy a padkát itt-ott már fel is verte a gaz.

A Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztőnél azt mondják, minden kész, már a műszaki átvétel is megtörtént, de még egy engedélyre várnak, ami - mivel ez kiemelt beruházás - már július végére megjöhet.

Az autósoknak addig kerülniük kell, és a Híradó szerint nem örülnek túlságosan, mert a kerülőút nemcsak szűk, de emelkedő és éles kanyarok is vannak rajta.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt