Talált helyet magának a Budapest Rooftop Cinema, miután az önkormányzat bezáratta alattuk a klubot

szórakozás
2018 július 30., 11:03
comments 36

Nem hagyjuk cserben a tetőmozi közönségét! Amíg elszállnak a viharfellegek a 'Tetőről' addig sem maradtok szabadtéri mozi nélkül :) Augusztus 1-től a nyári szezonban alkalmanként egy igazán különleges helyszínen, a Corvin Plaza tetőteraszán vár Benneteket a Budapest Rooftop Cinema Special Edition!

- ez olvasható az önkormányzat által nemrég bezáratott tetőmozi Facebook-oldalán.

link Forrás

A józsefvárosi önkormányzat egyszerre két ismert szórakozóhely bezárását jelentette be az időközi választás után. Az Auróra üzemeltetői szerint náluk konkrétan egy eldátumozásra hivatkoznak, de a hely továbbra is nyitva tart.

A Corvin Clubnak és a vele társbérletben működő tetőmozinak pedig azért kellett bezárnia ideiglenesen, mert egy júniusi razzián néhány vendégnél drogot találtak. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.