Elviselhetetlen a baloldali médiatúlsúly: újabb fideszes hetilap indulhat

Egyszerűen az van, hogy túl sikeres a kormány, de még mindig nincs elég fideszes sajtótermék, ami minden győzelemről egyszerre be tudna számolni, ezért a hírek szerint a Hír TV visszafideszesítése után egy új kormánypárti hetilap is indulhat.

 A 24.hu arról ír, hogy  hamarosan egy körülbelül 60 oldalas hetilappal jelentkezhet a kormányközeli tulajdonban álló Mandiner. A Habony Árpád egyik hitelezőjeként ismertté vált Tombor András tulajdonában álló portál a hírek szerint a Heti Válasz romjain építkezne. Lehetőség szerint megszereznék a megszűnés szélén álló lap korábbi előfizetőit is. 

A 24.hu forrásai szerint Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter bábáskodik az új hetilap születésénél. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.