Mészáros Lőrinc üzlettársa is 2Rule-ba öltözteti a csapatát

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A tiszakécskei Duna Aszfalt TVSE a Facebookon jelentette be, hogy a siker érdekében ők is 2Rule mezben játszanak, írja a hvg.hu. A csapat tulajdonosa, Szijj László és Mészáros Lőrinc egyébként is együtt intézik az üzleti ügyeiket, fura lett volna, ha pont ők nem váltottak volna mezt. 

A Tiszakécskén kívül még a Haladás, a Diósgyőr és természetesen a felcsúti Puskás Akadémia választotta Mészáros Lőrinc sportmárkáját. És elvileg a Vasas összes szakosztálya is 2Rule-ra vált, de ehhez még idő kell. 

Mióta a Fidesz van hatalmon, Szijj László cége, a Duna Aszfalt az egyik legjelentősebb építőipari céggé vált Magyarországon. Három év alatt ötszörösére növelte a bevételét, amely 2015-ben 124 milliárd volt.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.