A szlovén rendőrség elvette a svájci turistától a kutyáit, amiket rendszeresen bezárt a forró kocsijába

2018 augusztus 7., kedd 15:20
84

A szlovén rendőrség elvette a kutyákat attól a svájci turistától, aki azzal keltett botrányt, hogy hetek óta rendszeresen az autójában hagyta az állatait a nagy hőségben.

A 46 éves svájci nő három kutyáját hétfőn Koperben vették el, miután a sokadik alkalommal hívták ki a rendőröket aggódó állampolgárok. Emellett kiszabtak rá 800 euró (255 ezer forint) bírságot, miután a múlt héten a helyszínen kifizetett egy másik, 1105 eurós (353 ezer forint) pénzbüntetést.

Az előző bírságot azért szabták ki rá, mert szidta egy vendéglátóhely alkalmazottait és a járókelőket, akik figyelmeztették a forró autóban hagyott kutyákra, és nem működött együtt a kihívott rendőrökkel, sőt őket is sértegette, így azok végül kényszerítő eszközt alkalmaztak.

A nő először július 13-án hívta fel magára a figyelmet azzal, hogy a koperi vasútállomás előtt hagyta az autóban a kutyákat, és azóta többször is botrányt okozott a viselkedésével.

Bár az autó ablakait résnyire kinyitotta, és olykor vizet is hagyott a kocsiban az állatoknak, sőt a legutóbbi incidensnél, hétfőn már árnyékban tette le az autóját, a rendőrök „visszaeső elkövetőnek” minősítették, ezért elvették tőle az állatait. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt