Alex Jones átment a Google+-ra

INTERNET
2018 augusztus 08., 05:44

Miután az Egyesült Államok legnépszerűbb, fröcsögve üvöltő összeeskövéselmélet-gyárosát az Apple, a Spotfy, a Youtube és a Facebook is letiltotta, ezzel elvesztette hatalmas követői bázisát, Alex Jones átnyergelt a Google+-ra.

link Forrás

A gond csak az, hogy a platformnak alig vannak aktív felhasználói, és Jones posztjaira sem igazán reagál senki. Az, hogy Jones csak kedden 15-ször posztolt, valószínűleg a Google+ legaktívabb felhasználójává tette.

Hogy a Google mit fog ezzel kezdeni, azt még nem tudni, de a YouTube, ami már fellépett Alex Jones tartalmaival szemben, szintén Google-tulajdon. (Gizmodo)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.