Áll a forgalom az M0-áson, lelassult a közlekedés az M7-esen

közlekedés
2018 augusztus 10., 14:18
comments 70

Aki teheti, kerülje el az M0-s déli szektorát 

- figyelmeztet a Magyar Közút.

Az autóút mindkét irányában telítettek a sávok, napközben közel 10 kisebb-nagyobb koccanásos történt, írják. Az M1-estől az M5-ös irányába a balesetek mellett a jóval nagyobb nemzetközi forgalom is lassítja a haladást, az Útinform adatai szerint ezen a szakaszon péntek délután 30-35 perccel hosszabb a menetidő. Az M7-es felé tartó oldalon is már most 10-15 perccel hosszabb menetidővel számolhatnak az autósok.

Ráadásul a pénteki munkavégzés után várhatóan többen is a Balatonra utaznak, ezért délután 4 után még ennél is nagyobb torlódásra számíthatnak, az M7-es autópályán is már most lelassult a közlekedés, írja a Magyar Közút.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.