Földvárnál kiugrott egy utas a vonatból, akár másfél órát is késhetnek a balatoni járatok

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Fotó: Mészáros János/MTI/MTVA

Kiugrott egy utas a Keszthelyről Szeged felé közlekedő vonatból és fejsérüléseket szenvedett - közölte valamivel este 18 óra után honlapján az állami vasúttársaság. 

Az eset miatt vasárnap délután hosszan szünetelt a vonatforgalom Balatonszárszó és Szántód-Kőröshegy állomások között. 

A sérült utast a mentők elszállították, a helyszínelés pedig 19 óra magasságában fejeződött be, akkor tudtak újra útjukra indulni a szerelvények. A MÁV a honlapján arról tájékoztatott, hogy 

emiatt vasárnap este 20-60, esetenként 60-100 perccel növekedhet a menetidő a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon.

(MÁVinform)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.