Az élet császára a siófoki férfi, akit nem érdekelt a Tour de Hongrie, simán áttekert papucsban a kijelölt versenypályán

sport
2018 augusztus 15., 13:08

Egy helyi kerékpáros a Tour de Hongrie siófoki prológján papucsban, melegítőnadrágban hajtott be a drótszamarán a kerékpáros körverseny kijelölt pályájára.

link Forrás

A rendőrmotorost leszámítva nem zavart senkit, és a hibáját is korrektül elismerte a szakadó esőben bicikliző férfi, aki talán megszokásból hajtott arra.

A Tour de Hongrie a legnagyobb magyar kerékpárosverseny, ami idén nem érinti Budapestet, mivel nem tudtak megállapodni az önkormányzattal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.