Az élet császára a siófoki férfi, akit nem érdekelt a Tour de Hongrie, simán áttekert papucsban a kijelölt versenypályán

Egy helyi kerékpáros a Tour de Hongrie siófoki prológján papucsban, melegítőnadrágban hajtott be a drótszamarán a kerékpáros körverseny kijelölt pályájára.

A rendőrmotorost leszámítva nem zavart senkit, és a hibáját is korrektül elismerte a szakadó esőben bicikliző férfi, aki talán megszokásból hajtott arra.

A Tour de Hongrie a legnagyobb magyar kerékpárosverseny, ami idén nem érinti Budapestet, mivel nem tudtak megállapodni az önkormányzattal.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.