Egy vegánellenes aktivista elment egy vegán fesztiválra, hogy ott megegyen egy bazinagy darab nyers, véres húst

életmód
2018 augusztus 15., 19:33
comments 249

A napokban tartott egyik amszterdami vegánfesztiválon megjelent egy vegánellenes aktivista, hogy ott a sok vegán szeme láttára megegyen egy hatalmas darab véres, nyers húst.

¯\_(ツ)_/¯

link Forrás

A fesztivál résztvevői szerint a húsevőtársadalom Go vegan and die, azaz Légy vegán és dögölj meg! feliratú trikóban érkező, magányos hőse egy gyerekrendezvény mellett kezdte el csócsálni a vértől csöpögő húsdarabot. A részvevők azért is panaszkodtak, mert felfordult a gyomruk a látványtól. Az ilyesmitől persze sok húsevő gyomra is felfordulna, hát még azoké, akik évek óta nem fogyasztottak húst.

Az aktivistát végül rendőrök kérdezték ki, de mivel nem illegális köztéren húst enni, nem dobták ki a fesztiválról, egy órányi húsmarcangolás után magától ment el. (Vice)

¯\_(ツ)_/¯

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.