EU-s pénzből csináltak egy közösségi házat, amiben a volt polgármester felesége inkább virágboltot nyit

A hvg.hu riportja szerint Beremenden úgy újítottak fel egy épületet közösségi háznak, hogy az sohasem működött közösségi házként, viszont hamarosan virágbolt nyílik benne.

A település főutcájában lévő épület felújítására összesen 34 millió forint uniós támogatást vett fel egy Fiatalos Lendület Egyesület nevű szervezet, amelynek vezetője egyébként a közeli Villány önkormányzati képviselője, Gyuris Ferenc. 

A ház négy évig üresen állt, de most üzletet készül nyitni benne Beremend volt polgármesterének felesége. Az egykori polgármester akkoriban vezette a falut, amikor az uniós támogatás megérkezett az épület felújítására. (hvg)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.