EU-s pénzből csináltak egy közösségi házat, amiben a volt polgármester felesége inkább virágboltot nyit

A hvg.hu riportja szerint Beremenden úgy újítottak fel egy épületet közösségi háznak, hogy az sohasem működött közösségi házként, viszont hamarosan virágbolt nyílik benne.

A település főutcájában lévő épület felújítására összesen 34 millió forint uniós támogatást vett fel egy Fiatalos Lendület Egyesület nevű szervezet, amelynek vezetője egyébként a közeli Villány önkormányzati képviselője, Gyuris Ferenc. 

A ház négy évig üresen állt, de most üzletet készül nyitni benne Beremend volt polgármesterének felesége. Az egykori polgármester akkoriban vezette a falut, amikor az uniós támogatás megérkezett az épület felújítására. (hvg)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.