Curtis is megírta, hogy tényleg szétválnak Majkával, szerinte mindenkinek megvan a saját drogja

ZENE
2018 augusztus 23., 08:17
comments 270

Szerdán este derült ki, hogy szétválik a magyar rapgalaxis legfontosabb párosa, Majka és Curtis. A szakítást Majka jelentette be egy szegedi koncerten, aztán egy hosszabb Facebook posztban részletezte, hogy Curtis kokainozása szerinte hogyan lehetetlenítette el a közös munkát.

„19 család eszik abból a kenyérből amit mi az asztalra teszünk. Ezt nem kockáztathatom tovább. 2 hónapja egy általa az utolsó pillanatban lemondott buli után adtam egy utolsó ultimátumot ,és próbáltam megint segítséget szerezni hátha sikerülni fog. Elküldtem a legjobb magyar professzorhoz aki ilyen , sőt keményebb drogosokkal foglalkozik . Nem sikerült. Azt hiszem egyszer ment el hozzá...”

Curtis ma reggel, szintén a Facebookon reagált:

„A hír igaz!
Ez egy hosszú út vége de egy új kezdete!
Mostantól külön járunk fellépni és ne aggódjatok,jönnek az új dalok úgyan úgy
Lehet itt a másikra köpködni de mindenkinek meg van a keresztje és MINDENKINEK MEG VAN A DROGJA!
De én megmaradok úriember...
Szép 8 év volt!sok sikert a csapatnak!
(Megkérek minden médiával kapcsolatos emebetkét ne keressenek az ügy miatt,nem nyilatkozom)”

Majka 11 órával ezelőtt kikerült szakítós posztján 27 ezer like; 1,4 ezer hozzászólás és 2,1 ezer megosztás van, Curtis fél órával ezelőtti bejegyzésén 462 like, 46 hozzászólás és 21 megosztás, ha ez jelent valamit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.