Díszmegvilágítást kapott Szentendrén a Dunába ömlő szar

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szentendrén már évek óta probléma, hogy néhány csatornakiömlőnél a Duna korzón ömlik a szar a folyóba. A helyiek életét ilyenkor természetesen a bűz is keseríti.

Pénteken éjjel az eső miatt megint ömlött a szar, de szerencsére ez most egybeesett a gyertyaúsztatással is, így a beömlés ünnepi díszben pompázott.

A szentendrei csatornarendszer nagy része elavult, ezért nem csak a Dunánál van probléma, városszerte több helyütt is felzubog esőzések idején a szennyvíz.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.