Díszmegvilágítást kapott Szentendrén a Dunába ömlő szar

életmód
2018 augusztus 25., 6:40
comments 160

Szentendrén már évek óta probléma, hogy néhány csatornakiömlőnél a Duna korzón ömlik a szar a folyóba. A helyiek életét ilyenkor természetesen a bűz is keseríti.

Pénteken éjjel az eső miatt megint ömlött a szar, de szerencsére ez most egybeesett a gyertyaúsztatással is, így a beömlés ünnepi díszben pompázott.

A szentendrei csatornarendszer nagy része elavult, ezért nem csak a Dunánál van probléma, városszerte több helyütt is felzubog esőzések idején a szennyvíz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt