KSI majdnem kiütötte Logan Pault, végül mégis döntetlen lett a vége a youtuberek bokszmeccsének

Média
2018 augusztus 26., 18:54
comments 91

Helyi idő szerint szombat este tartották Manchesterben KSI és Logan Paul bokszmeccsét. Egyikőjük sem bokszoló, hanem youtuber, azaz vlogger, azaz olyan arc, akik azáltal lettek ismertek, hogy a YouTube-on mindenféle, főként vicces videókat publikálnak.

Úgy látszik, hogy már profi sportolók sem kellenek ahhoz, hogy egy bokszmeccs nézett legyen, a hivatalosan csak a Youtube-on közvetített meccset ugyanis 800 ezren követték a videómegosztón, kifizetve a 10 dolláros díjat. A különböző kalózközvetítéseket szintén több százezeren nézték, egyedül a Twitchen 400 ezren streamelték a meccset.

Ami aztán még csak el sem dőlt, ugyanis a hatodik, utolsó menet után a bírók nem tudtak pontozással nyertest hirdetni, így döntetlen lett a vége. Pedig KSI a hatodik menetben majdnem kiütötte Logan Pault.

Nem baj, a döntetlen a két vlogger számára csak egy valamit jelenthetett: visszavágót. “Micsoda meccs! Jézusom, Logan, azt hiszem csak egyetlen dolgot tehetünk, újra kell játszanunk! Ez móka volt” - mondta KSI. Paul beleegyezett így jövőre az Egyesült Államokban újra nekifuthatnak annak, hogy védőfelszerelésben ütögessék egymást. (Daliy Dot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.