KSI majdnem kiütötte Logan Pault, végül mégis döntetlen lett a vége a youtuberek bokszmeccsének

Helyi idő szerint szombat este tartották Manchesterben KSI és Logan Paul bokszmeccsét. Egyikőjük sem bokszoló, hanem youtuber, azaz vlogger, azaz olyan arc, akik azáltal lettek ismertek, hogy a YouTube-on mindenféle, főként vicces videókat publikálnak.

Úgy látszik, hogy már profi sportolók sem kellenek ahhoz, hogy egy bokszmeccs nézett legyen, a hivatalosan csak a Youtube-on közvetített meccset ugyanis 800 ezren követték a videómegosztón, kifizetve a 10 dolláros díjat. A különböző kalózközvetítéseket szintén több százezeren nézték, egyedül a Twitchen 400 ezren streamelték a meccset.

Ami aztán még csak el sem dőlt, ugyanis a hatodik, utolsó menet után a bírók nem tudtak pontozással nyertest hirdetni, így döntetlen lett a vége. Pedig KSI a hatodik menetben majdnem kiütötte Logan Pault.

Nem baj, a döntetlen a két vlogger számára csak egy valamit jelenthetett: visszavágót. “Micsoda meccs! Jézusom, Logan, azt hiszem csak egyetlen dolgot tehetünk, újra kell játszanunk! Ez móka volt” - mondta KSI. Paul beleegyezett így jövőre az Egyesült Államokban újra nekifuthatnak annak, hogy védőfelszerelésben ütögessék egymást. (Daliy Dot)