KSI majdnem kiütötte Logan Pault, végül mégis döntetlen lett a vége a youtuberek bokszmeccsének

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Helyi idő szerint szombat este tartották Manchesterben KSI és Logan Paul bokszmeccsét. Egyikőjük sem bokszoló, hanem youtuber, azaz vlogger, azaz olyan arc, akik azáltal lettek ismertek, hogy a YouTube-on mindenféle, főként vicces videókat publikálnak.

Úgy látszik, hogy már profi sportolók sem kellenek ahhoz, hogy egy bokszmeccs nézett legyen, a hivatalosan csak a Youtube-on közvetített meccset ugyanis 800 ezren követték a videómegosztón, kifizetve a 10 dolláros díjat. A különböző kalózközvetítéseket szintén több százezeren nézték, egyedül a Twitchen 400 ezren streamelték a meccset.

Ami aztán még csak el sem dőlt, ugyanis a hatodik, utolsó menet után a bírók nem tudtak pontozással nyertest hirdetni, így döntetlen lett a vége. Pedig KSI a hatodik menetben majdnem kiütötte Logan Pault.

Nem baj, a döntetlen a két vlogger számára csak egy valamit jelenthetett: visszavágót. “Micsoda meccs! Jézusom, Logan, azt hiszem csak egyetlen dolgot tehetünk, újra kell játszanunk! Ez móka volt” - mondta KSI. Paul beleegyezett így jövőre az Egyesült Államokban újra nekifuthatnak annak, hogy védőfelszerelésben ütögessék egymást. (Daliy Dot)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.