Africa falu, Hun Natura Park és Tündérkert is épül Kisvárdán

Kisvárda szivacsként szívja magába az EU-s támogatásokat. Az mfor.hu beszámolója szerint a város legújabb beruházása egy öko-filmpark lesz, amiben mindenféle érdekes helyszíneket járhat majd be az érdeklődő, de olyanokat, amelyek természetes anyagokból készülnek. Az érdekesség miatt lesz film- és a természetesség miatt öko-park a neve.

Lesz benne a hivatalos tervek szerint "Africa falu", "Dzsungel falu", "Hun Natura Park, "Tündérkert" és "World of Nomads" is.

A településen amúgy már épül egy Cinemaque nevű mozipark, ahol szintén érdekes díszletek között lehet majd sétálgatni. Seszták Miklós volt fejlesztési miniszter településén készül továbbá egy termálvizes lórehabilitációs központ, nemrég adták át az új stadiont, és lesz csúszdapark is. (mfor.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.