Africa falu, Hun Natura Park és Tündérkert is épül Kisvárdán

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kisvárda szivacsként szívja magába az EU-s támogatásokat. Az mfor.hu beszámolója szerint a város legújabb beruházása egy öko-filmpark lesz, amiben mindenféle érdekes helyszíneket járhat majd be az érdeklődő, de olyanokat, amelyek természetes anyagokból készülnek. Az érdekesség miatt lesz film- és a természetesség miatt öko-park a neve.

Lesz benne a hivatalos tervek szerint "Africa falu", "Dzsungel falu", "Hun Natura Park, "Tündérkert" és "World of Nomads" is.

A településen amúgy már épül egy Cinemaque nevű mozipark, ahol szintén érdekes díszletek között lehet majd sétálgatni. Seszták Miklós volt fejlesztési miniszter településén készül továbbá egy termálvizes lórehabilitációs központ, nemrég adták át az új stadiont, és lesz csúszdapark is. (mfor.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.