Africa falu, Hun Natura Park és Tündérkert is épül Kisvárdán

Kisvárda szivacsként szívja magába az EU-s támogatásokat. Az mfor.hu beszámolója szerint a város legújabb beruházása egy öko-filmpark lesz, amiben mindenféle érdekes helyszíneket járhat majd be az érdeklődő, de olyanokat, amelyek természetes anyagokból készülnek. Az érdekesség miatt lesz film- és a természetesség miatt öko-park a neve.

Lesz benne a hivatalos tervek szerint "Africa falu", "Dzsungel falu", "Hun Natura Park, "Tündérkert" és "World of Nomads" is.

A településen amúgy már épül egy Cinemaque nevű mozipark, ahol szintén érdekes díszletek között lehet majd sétálgatni. Seszták Miklós volt fejlesztési miniszter településén készül továbbá egy termálvizes lórehabilitációs központ, nemrég adták át az új stadiont, és lesz csúszdapark is. (mfor.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.