Africa falu, Hun Natura Park és Tündérkert is épül Kisvárdán

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Kisvárda szivacsként szívja magába az EU-s támogatásokat. Az mfor.hu beszámolója szerint a város legújabb beruházása egy öko-filmpark lesz, amiben mindenféle érdekes helyszíneket járhat majd be az érdeklődő, de olyanokat, amelyek természetes anyagokból készülnek. Az érdekesség miatt lesz film- és a természetesség miatt öko-park a neve.

Lesz benne a hivatalos tervek szerint "Africa falu", "Dzsungel falu", "Hun Natura Park, "Tündérkert" és "World of Nomads" is.

A településen amúgy már épül egy Cinemaque nevű mozipark, ahol szintén érdekes díszletek között lehet majd sétálgatni. Seszták Miklós volt fejlesztési miniszter településén készül továbbá egy termálvizes lórehabilitációs központ, nemrég adták át az új stadiont, és lesz csúszdapark is. (mfor.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.