Ünnepi kórussá alakult a teljes magyar kormány

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Rendkívüli módon emlékezett meg a magyar kormány Boross Péter volt miniszterelnök (1993-94) kilencvenedik születésnapjáról. 

Borosst a parlament egyik termébe vezették, ott Orbán Viktor megmondta neki, hogy hová álljon, majd az összes miniszter dalra fakadt, és elénekelték neki, hogy "Éljen soká". 

Így:

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.