Nem nyúl a kátyúkhoz a Kutyapárt, inkább fizetnek Felcsútnak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke a Zoomnak beszélt róla, hogy nem állítják helyre az eredeti állapotot, azaz a kátyút Felcsúton, inkább fizetnek. 

Korábban megírtuk, hogy a viccpárt levelet kapott Felcsút önkormányzat műszaki ellenőrétől, Jakab Imrétől, melyben az áll, hogy mivel a település területén hamarosan elkezdik befoltozni a kátyúkat, ezért a viccpárt legyen kedves az általuk betömött kátyúkat visszabontani, hogy aztán elkezdhesse a kátyúzást az önkormányzat maga is. Erre összesen 8 napot kaptak. 

A Kutyapártot egy másik komoly ügyben is elővették: a rendőrség beidézte azokat, akik Felcsúton buszmegállót építették. A fennforgás tárgya: tulajdonosi hozzájárulás nélküli építés szabálysértés elkövetése.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.