Orbán Ráhel eldobott pelenkájáról folytat eszmecserét a Miniszterelnöki Kabinetiroda és az MSZP

Miután a magyar és a horvát sajtón végigsöpörtek a képek, amelyeken a miniszterelnök lánya az út szélén hagy egy használt pelenkát Horvátországban, a nem éppen cizellált megszólalásairól ismert Bangóné Borbély Ildikó annak a véleményének adott hangot, hogy 

Orbán Ráhellel meg is kellene etetni, amit eldobott.

A szocialista képviselő azon melegében írásbeli kérdést is intézett Rogán Antalhoz, a miniszterelnök kabinetfőnökéhez, amelyben már egy fokkal szalonképesebb hangot ütött meg. Először Orbán Ráhel turizmusra gyakorolt befolyását részletezi, majd rátér a lényegre:

„Orbán Ráhel nem viselkedett sem civilizált emberhez, sem a turizmus iránt elkötelezett szakemberhez méltóan, amikor egy horvátországi benzinkút parkolójában az út mellé tette, és otthagyta gyermeke használt pelenkáját. Mindezek miatt kérdezem: Ön szerint lehet-e tanácsadója a Magyar Turisztikai Ügynökségnek az, aki turistaként úgy viselkedik egy másik országban, ahogyan azt Orbán Ráhel tette?”

Rogán nevében államtitkára, Dömötör Csaba válaszolt két hét gondolkodás után. Először a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójának nyilatkozatára hivatkozik, amely szerint pusztán arról van szó, hogy 

„van néhány fiatal, akik anyagi ellenszolgáltatás nélkül küldenek javaslatokat, közéjük tartozik Orbán Ráhel is”.

Rövid válaszát azzal zárja:

„Sajnáljuk, hogy az MSZP továbbra is abban látja politikájának lényegét, hogy kormánypárti politikusok családtagjait támadja.”

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.