Mégis marad Orbán?

2018 szeptember 20., csütörtök 9:22
235

Ámulva figyeltem kedden a Kossuth téren, hogy Gyurcsány Ferenc és a DK milyen lenyűgöző, látszatra sokkal inkább Orbán Viktornak, mint az ellenzéknek kedvező utcai tiltakozássorozatot indított Ellenállás néven. Még Gyurcsány sem volt képes úgy tenni, mintha hinne az első pillantásra is kamuízű akcióban, hiszen a nyitóeseményen többek között, idézem a tudósításból

"Arról szónokolt, hogy a magyar demokráciát már csak az utcára vonuló tömegek menthetik meg, miközben a tüntetésre csak a saját minipártjának a híveit invitálta meg. Arról öblögetett, hogy a civilek és a politikusok legszélesebb körének összefogására van szükség, de meg sem említette a háta mögött 50 méterrel - szintén a rezsim megbuktatása céljából - táborozó civileket. Azzal lázított, hogy addig tartja az embereket az utcán, amíg le nem mondatják a kormányt, hogy egy gyengébb pillanatában ő maga mondja azt kókadt hangon, hogy a kormányváltásig tartó tüntetéssorozatuk talán csak a hétvégéig fog tartani, aztán elfogy a lelkesedés."

Most kiderült, hogy még ez is optimista gondolat volt. Szerdán ugyanis megtartották a második Ellenállást, hogy ma a következő értesítés fogadja az érdeklődőket:

A párt  azt posztolta ki, hogy vidéken folytatják a nagy sikerű rendezvénysorozatot. Hogy miért?

"A mai napon Budapesten már nem lesz tüntetés, hogy holnap már Szegeden tüntethessünk az európai Magyarországért."Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt