Mégis marad Orbán?

Ámulva figyeltem kedden a Kossuth téren, hogy Gyurcsány Ferenc és a DK milyen lenyűgöző, látszatra sokkal inkább Orbán Viktornak, mint az ellenzéknek kedvező utcai tiltakozássorozatot indított Ellenállás néven. Még Gyurcsány sem volt képes úgy tenni, mintha hinne az első pillantásra is kamuízű akcióban, hiszen a nyitóeseményen többek között, idézem a tudósításból

"Arról szónokolt, hogy a magyar demokráciát már csak az utcára vonuló tömegek menthetik meg, miközben a tüntetésre csak a saját minipártjának a híveit invitálta meg. Arról öblögetett, hogy a civilek és a politikusok legszélesebb körének összefogására van szükség, de meg sem említette a háta mögött 50 méterrel - szintén a rezsim megbuktatása céljából - táborozó civileket. Azzal lázított, hogy addig tartja az embereket az utcán, amíg le nem mondatják a kormányt, hogy egy gyengébb pillanatában ő maga mondja azt kókadt hangon, hogy a kormányváltásig tartó tüntetéssorozatuk talán csak a hétvégéig fog tartani, aztán elfogy a lelkesedés."

Most kiderült, hogy még ez is optimista gondolat volt. Szerdán ugyanis megtartották a második Ellenállást, hogy ma a következő értesítés fogadja az érdeklődőket:

A párt  azt posztolta ki, hogy vidéken folytatják a nagy sikerű rendezvénysorozatot. Hogy miért?

"A mai napon Budapesten már nem lesz tüntetés, hogy holnap már Szegeden tüntethessünk az európai Magyarországért."November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.