Budapesti elektronikus jegyrendszer: már céldátum sincs

Már céldátuma sincs a budapesti elektronikus jegyrendszer bevezetésének, írja a Napi.hu. Az biztos, hogy a bevezetésre még éveket kell várni.

„A projekt jelentős átütemezésére és újratervezésére volt szükség, mert az eredeti szerződések megkötését követően a beruházás lényeges elemeit érintő jogszabályok is megváltoztak, melyek hatásait az eredeti konstrukció nem volt képes kezelni”, közölte a BKK a Napi.hu-val.

Azt, hogy mikor lehet üzembe helyezni a rendszert, azután lehet majd megmondani, hogy az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) és a Fővárosi Közgyűlés jóváhagyta a szerződésmódosításokat.

Az e-jegyrendszerről ezekben a cikkekben írtunk:

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.