Budapesti elektronikus jegyrendszer: már céldátum sincs

közlekedés
2018 szeptember 21., 11:28

Már céldátuma sincs a budapesti elektronikus jegyrendszer bevezetésének, írja a Napi.hu. Az biztos, hogy a bevezetésre még éveket kell várni.

„A projekt jelentős átütemezésére és újratervezésére volt szükség, mert az eredeti szerződések megkötését követően a beruházás lényeges elemeit érintő jogszabályok is megváltoztak, melyek hatásait az eredeti konstrukció nem volt képes kezelni”, közölte a BKK a Napi.hu-val.

Azt, hogy mikor lehet üzembe helyezni a rendszert, azután lehet majd megmondani, hogy az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) és a Fővárosi Közgyűlés jóváhagyta a szerződésmódosításokat.

Az e-jegyrendszerről ezekben a cikkekben írtunk:

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.