Belezavarodott a kormánykommunikáció Orbán magángépes Vidi-túráiba

  • Az Átlátszó leleplezte Orbán Viktor és barátai nyári útjait.
  • Kiderült, hogy a miniszterelnök rendszeresen elfogadja milliárdos vállalkozó barátja, Garancsi István meghívásait a magánrepülős focitúrákra.
  • A kancelláriaminiszter a Kormányinfón próbálta menteni a menthetőt, miszerint egy út töredéke a képviselői fizetésnek, így nem történt törvénysértés.
  • Csakhogy a minniszterelnök sajtósa szerint ezek az utak rendszeresek.
  • Videóösszefoglaló Orbán Viktor Vidi-járatairól.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.